Want your
own Fotopage?







 
Diari Foto Yasmin & Danish
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
By: Ibu YasminDanishIrfan

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Monday, 1-Feb-2010 00:00 Email | Share | | Bookmark
Zoo Trip & Santai2 @home

Zoo Trip

Kakak & Abang only Irfan too small to follow


Ada geng kat belakang


Yasmin biasa ler...aksi2 modeling memang tak dapat dipisahkan


lari sana...lari sini...nasib kakak & abang aje, if Irfan pun dah pandai lari....alamat kurus ibu & ayah


ini budak kecik banyak notty anak sape lah nih!!!


Talk to the hand!!!



masing2 dah penat...


Anda berani??...entah genetik sape lah yg yasmin dapat...ibu & ayah mmg tak gemar itu binatang!!!

Santai-santai @home


3 beradik...all with different character, love them all


Irfan @7months baru boleh duduk ....no hurry...take your time dear






Photo session before bedtime


Sunday, 13-Dec-2009 00:00 Email | Share | | Bookmark
Many Faces of Irfan

 
 
 
View all 8 photos...

@ 1 mth


@ 2 mths


@ 3 mths


@ 4 mths


Friday, 12-Jun-2009 12:00 Email | Share | | Bookmark
Our New Family Addition

Ibu before going to the operation room
 
 
View all 5 photos...

Assalamulaikum everybody.....

Name: Muhammad Irfan
Weight: 3.9kg
Length: 61cm
D.O.B: 12 June 2009 ; 11.20am
Place: Hospital Putrajaya


Saturday, 17-Jan-2009 00:00 Email | Share | | Bookmark
Cuti-cuti Melaka

 
 
 
View all 14 photos...
During this time Ibu is 4 mths pregnant. Mcm biasa lah time2 pregnant nih mesti nak pekena ikan bakar, so mcm biasa mesti lah nak ikan bakar Melaka. This time kami tak gi Alai, but we went to Muara Sg. Duyong. Ok lah sedap jugak boleh recommend kepada yg nak makan ikan bakar . This time kami tak balik hari, instead we stay at Afamosa villa. Mmg best villa nih, fully furnish. ada 4 bed rooms, kitchen semua lengkap, siap ada washing machine bagai dan yg paling best ada swimming pool. Yasmin & Danish mcm biasa having a blast time, celik mata jer terus terjun. Nasib pintu vila nih ada grill, klu idak ada yg tanpa disedari dh terjun ke pool without supervision.


Kakak & Abang time tak bercakaran


Monday, 5-Jan-2009 00:00 Email | Share | | Bookmark
1st day @ school

School: Sek. Keb. Taman Universiti
Class : 1 UPSI









She is having fun....Ibu & Ayah so so proud of you!!!


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2008.

ns4008229.ip-198-27-68.net