Diari Foto Yasmin & Danish
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
By: Ibu YasminDanishIrfan

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  [2]  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 1-Oct-2008 00:00 Email | Share | | Bookmark
Aidilfitri 2008

 
 
 
View all 11 photos...
This year raya turn rumah parent ibu...yahoooo balik Ulu Yam kita . Macam biasa if balik Ulu Yam 1st raya mmg kami tak de jalan2 raya sbb adik-beradik Atok & Wan akan dtg beraya.

Danish yg sungguh encem


Yasmin yg ala2 ayu gitu


Kakak & Adik yg sungguh ceria di pagi2 raya


Posing dulu sblm org serbu umah Atok's


Thursday, 25-Sep-2008 00:00 Email | Share | | Bookmark
Photoshoot @ Putrajaya

Ni another model cilik tp Adam nih ok...pandai modeling :D
Ni scene Mak & anak lelaki...Min sibok tgk Adam main game hehehe
K.Bib tgh make-up Min...
View all 37 photos...
Macam mana nak mula yek....started with opis ibu nk wat new poster, brochure and new website, so big boss ckp use local talent (tak cukup budget lah tu nak upah professional model kot ), masa sibok² mencari member² opis ibu utk di jadikan model, web designer entah mcm ner sebut kat Pn. Director (yg in charge the photo shoot, yg jugak boss ibu ) & Cik Director yg jugak kekadang merangkap driver ibu hahahaha jgn marah Mira (ibu selalu tumpang member ibu nih balik klu ibu tak drive to opis) "utk model anak kita amek anak Ani"…..

That was like 2 months ago….so about 3 weeks ago baru ibu ckp & pujuk ayah (tanye awal² kang takut tak jadik, mana tau kut² boss² ade model cilik lain yg lebih sesuai). Setelah ibu berjaya memujuk ayah utk membenar kan anak dara dia utk photoshoot...maka ini lah hasil nyer….tp nih bukan hasil sebenar lah kan, ini semua dr camera cikai ibu….. photos dr camera yg bukan cikai at this moment belom ada di tangan ibu dah ade esok klo boleh & tidak melanggar T&C, ibu tepek kat sini….



Photoshoot location was at Camelot Show House Precinct 9, Putra Jaya and the entire photoshoot was done by photog² pro from ARPhotography Studio. Ni ler photog² yg phsyco tu…


Yg pakai snowcap tu namanyer Amin, yg ade misai tu nama glamer dia Rambo walaupun badan kering tak serupa RAMBO & yg bertudung tu bukan photog, tp tu ler org kuat photoshoot ni yg jugak Boss ibu, K.Fazi aka Pn. Director

Susah jugak jadik model nih yek, nak² model cilik nih...... adoi lah tensi ibu dgn Yasmin...dia tak de mood pulak nak berceria.... sebelum make-up elok jer ceria nyer... after make-up dia dah start buat muka stress dia.... Yasmin punye session terpaksa buat 2x....Klo ikot story board photo Yasmin yg no 2 dia org akan amek...dah ikot lah schedule nyer, tp bila dah amek shot² Yasmin, photog & jugak ibu tak berpuas dgn expresion muka Yasmin, so terpaksa lah amek photo org² lain dulu then patah balik amek photo Yasmin balik.... nak kasi dia cool down dulu....tapi 2nd time amek photo Yasmin...ibu dok jauh sket...RAMBO ckp ibu yg buat Yasmin tension iya lah kot Yasmin tension dgn ibu sbb ibu yg sibok² soh Yasmin smile

Ni before make-up tgh test² acting utk photoshoot...tgk ceria jer muka dia.....ooo yg hensem guy tu opismate ibu, Hyril...dlm storyboad tu kunun² Hyril tu big bro Yasmin

Ni tgh photoshoot ibu curik2 amek gambor....tgk ler betapa berbeza nyer expression Yasmin

Ni plak time dah kat umah dgn anak ibu yg begitu macho dgn kasut kakak dia


Ni plak time on the way balik umah after the photoshoot....belum sempat kluar Putrajaya dah lalok...cian anak ibu penat bergambor


Friday, 15-Aug-2008 00:00 Email | Share | | Bookmark
VD's Family day @ Ilham Resort, PD

Tiup belon smpi meletop...ready...set...
blow....blow...ibu blow...
Min mmg penakut dgn belon...
View all 28 photos...
Weekend kali nih kami mengsibok kan diri kat PNB Ilham Resort, Port Dickson (15 - 16 Aug). All fully paid by ayah’s employer….Thank you VD!!! This is VD’s 1st ever family day….not bad for a beginner. Thumb’s up for the organizer. Ayah were given the 2 bedroom apartment, which is sooooooo enormous big for our small family…not complaining but very much appreciated


Peace!!! Aisheh apesal Dhani & Dina tak pandang camera nih

Mcm biasa ade family day sure ade telematch Ayah's team won the tarik tali....ofcourse lah tgk lah sape anchor kan Ayah tp game² yg lain semua kalah and Yasmin's pon menang jugak....menang tiup belon smpi meletop tp yg tukang tuip nyer, ofcourse lah ibu kan . Danish pun menang jugak....menang lari sana sini kaco org tgh telematch We really had great fun...


Go Yasmin.....go Yasmin.....


Thirsty bebenor tu anak² ibu...Dhani tgk jer


Sunday, 20-Jul-2008 00:00 Email | Share | | Bookmark
BBQ Picnic @ Atok's kebun

nk kena cut nih rambut depan tu...
ini budak mmg mana² dia posing
Hayden tak tau tgh wat ape...
View all 10 photos...
Kebun Atok Paya Jaras kat belakang umah Atok & Nenek aje....we had ikan, ayam & sotong bakar, durian and JCO donut


Dia org nih mmg enjoy giler...kotak nih kunun² bas lah


When ur a posser....kat kebun belakang umah pun leh posing


Friday, 18-Apr-2008 00:00 Email | Share | | Bookmark
It's that time again.......Helloooooo Kuantan

Morning pose
Nah Ayah....
I'm freeeeeeeee
View all 60 photos...
Today officially Ayah become a “Penganggur Terhormat”, Ayah ckp sementara ayah jadik penganggur nih Ayah nk bwk anak² and ofcourse ler madam kesayang ayah (hmmmm sayang ke Ayah??? ) gi jejalan. Sebab after ayah masuk opis baru tak kan nak amek coti lak kan. That’s why this year vacation comes a bit early.

Sunrise at Telok Chempedak


Nice....very nice....

We start our journey around 9am from our hse, we had our breakfast at Kg. Baru, dgn anak² nih klu breakfast nak dekat 1½ hrs tu baru settle breakfast nyer…kiranyer kul 11am lah baru nk bertolak ke Kuantan nyer. Alhamdulillah kul 1.45pm kami smpi Kuantan & terus tuju ke hotel kami kat Telok Chempedak. Sampai² Telok Chempedak kami singgah dulu kat KFC utk isi perut kami …then terus kami check-in kat Hyatt Regency Kuantan Resort. Seperti biasa anak² ibu especially Yasmin bila dh nmpk pool jadik tak sedar diri….tak sabar² nk terjun


Danish pose for Ayah


Bubble time.....


My 2 heros

This time punye vacation really² santai….mmg tak de keja lain selain dr makan & bersantai . We spend 3 days 2 nites here. After check-in kami rehat jap, around 4pm Yasmin dh tak ada kesabaran lagi….she keep on nagging to go to the pool, Danish pun nagging jugak but ibu jer yg tak paham ape yg Danish ckp ….so turun ler kami ke pool. The rest of the days…..nengok ler sendiri xtvt kami




Sekali pandang dah mcm bikini calendar punye pose


Ibu nyer macho boy


Bye2 TC...we'll be coming back


[<<  <  1  [2]  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net