Diari Foto Yasmin & Danish
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
By: Ibu YasminDanishIrfan

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  4  5  6  7  8  9  10  [11]  12  13  14  15  16  17  18  >  >>]    [Archive]
Saturday, 16-Sep-2006 00:00 Email | Share | | Bookmark
How old are you? 4 tahun laaaa.....


Today 4 years ago, the day she was introduce to this world...the happiest day of Ayah & Ibu life


Now she is a little lady, a big sister

Happy 4th Birthday Yasmin
We love you very much.....


Wednesday, 13-Sep-2006 00:00 Email | Share | | Bookmark
Dah mandi dah....


Wangiiiiii nyer anak ibu


Lapar lah Ibu


Monday, 11-Sep-2006 00:00 Email | Share | | Bookmark
2 Beradik

 
 
Kakak...Danish nk milk....please..
View all 5 photos...


Ibu & Ayah's little angles


Friday, 8-Sep-2006 00:00 Email | Share | | Bookmark
The Prince is Sleeping




TQ for all the wishes….yes 4kg!!! tp mmg expect lebih kurang that size coz Yasmin 3.5kg org ckp 2nd & the rest will be bigger tp yg peliknyer time pregnant tak naik plak berat badan lagi loose weight ade, maybe all the nutrition yg Ibu makan semua Danish sedut kot .

Yasmin mmg nmpk sgt² happy smpi entah berapa kali kiss Danish sehari, Danish tgh syok tido pun nk kiss smpi Danish terjaga & cry pastu dia cabut lari masuk bilik dia or menyorok blkg sofa ....pantang tgk org dokong Danish, dia pun sibok nk dokong, pastu asal Danish cry jer dia lah yg meluru laju kat crib Danish mcm dia yg nk tukar diapers or nk bg nenen adik dia kan ....semenjak ade Danish nih Yasmin more helpful senang jer nk suruh amek diapers ke amek lotion ke...mmg dan² nmpk like a big sister...she is a big sister

...but she is more sensitive, if nmpk kita kiss Danish & tak kiss dia, mesti Min tanye 'Ibu sayang Min tak?" "Ayah sayang Min tak?"......if Yasmin nk something Ibu & Ayah or Atok & Wan tak bagi mesti merajuk ckp "Min tak mo kawan Ibu/Ayah/Atok/Wan etc" but normally if kita tanye balik..."betul ke Min tak mo kawan?" sure Min akan tanye kita balik "Ibu/Ayah/Atok/Wan sayang Min tak"? Agak nyer Min takot kita tak sayang dia agaknyer.....dlm sehari more then 10X tanye kita sayang dia ke tidak...ofcourse lah Ibu & Ayah sayang Min, semua sayang Min, tak de kurang pun sayang kat Min

As for our little prince all he does sleeping... susu.... "melabor".... crying..... sleeping... susu.... "melabor".... crying...... oh! at 7days old Danish dh boleh angkat kepala...


Tuesday, 29-Aug-2006 09:42 Email | Share | | Bookmark
Our New Pride & Joy



Our new family addition...Yasmin's little brother

Muhammad Danish (as at now that is his name , yet to register ), born 29 August 2006, 9.42am at Putrajaya Hospital. Like his sister went tru "window" also Weight 4kg


[<<  <  4  5  6  7  8  9  10  [11]  12  13  14  15  16  17  18  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net