Diari Foto Yasmin & Danish
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
By: Ibu YasminDanishIrfan

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  5  6  7  8  9  10  11  [12]  13  14  15  16  17  18  19  >  >>]    [Archive]
Monday, 21-Aug-2006 00:00 Email | Share | | Bookmark
Macam² Yasmin

Yasmin after shower petang




Saturday, 12-Aug-2006 00:00 Email | Share | | Bookmark
Alai, Melaka

Main jer kerja nyer
Ape lagi tu project dia
Yeah peace babe...ahaks
View all 9 photos...
Wan called last week ckp Atok nak bawak Ibu gi Alai Syyyyiiiiioooookkkkkk nyer.....Wan ckp make our self ready on Saturday Ibu dh lama mengidam nak gi Alai dok sebut2 lah nak gi Alai...nak gi Alai....tp masing2 buat donno jer

Around 5pm after Asar kami bertolak ke Alai, Melaka....rasa2nyer dh bertahun Ibu tak gi Melaka, tmpt Ibu bernakal2 Stop kejap kat Air Keroh makan Baskin Robins. Sampai Alai around 7pm & ibu dgn jaya nyer memulakan activiti yg diidam2kan Ape lagi....MAAAAAKKKKKAAAAANNNNN


Udang bakar, sweet sour crab, sambal bamboo shell

Actually Ibu mmg dh lama nak makan ikan bakar kat Alai, tak mo tmpt lain nak Alai jugak....tp sedih jer tak de sape yg nk bawak, bila Ayah nk bawak Atok lak tak free, bila Atok nk bawak Ayah lak tak free...atlast ari nih semua free sbb AF pun dah abis & F1 pun tak de this week

Yasmin mcm biasa ler org sibuk makan dia sibuk ler main, dgn fork & spoon pun buleh jadik mainan dia Kucing2 yg ade kat tmpt tu mmg semua jadik mangsa buli yasmin lah...dia main sepak jer...Ibu mmg dh tak kuasa ler nk jerit sbb makan lagi syiok kan & Ayah pun dh malas nk jerit sbb Min buat donno jer


Min yg tgh khusyuk main fork & spoon

Since Ayah still mogok camera so all these pixs Ibu lah yg amek so almaklum lah yek pix quality tuh Ayah nnt baby dh kluar baru dia abis mogok kot Pix pun tak amek byk sbb ibu sibuk nk makan dr nak amek gambor


Thursday, 20-Jul-2006 00:00 Email | Share | | Bookmark
My Sweet and Lovely Yasmin

Ni dia baru lps main...comot!!!
Peace lah....
Nak tunjuk lah Mickey Mouse McD dia hehehe
View all 18 photos...
Ishk....ishk...ishk....lama betul Ibu tak update FP yek, sebulan tuh tak update eley macam ade yg nk nengok kan Sorry lah yek peminat2 FP Yasmin, ibu sbnrnyer bz sgt2 lah lately...lagi nk bercuti panjang lagi lah byk kerja, mengalah kan PM....ayah pun gitu jugak bz jer dgn project2 dia ade jer project baru nk kena handle...balik umah jer dah ponet masing2 terbongkang sampai camera pun tak sempat nak belek



Anyway ni latest photo Yasmin...sempena menyambut kepulangan ibu & ayah from work yesterday (bunyi mcm menyambut balik dr haji jerk kan ).

Yasmin nih skrg mcm2 pe'el dia.....bertambah manja, semua nk ibu & ayah yg buat....sampai ibu balik kerja nk makan pun tak leh kena paksa tgk cartoon dgn dia lah....mandi dia lah.....main game dgn dia lah....kekadang dh tgh mlm baru ibu sempat nk dinner klu idak pun tak dinner langsung sbb ibu dh terus lalok pastu asal kol 7pm or kat luar tu dh gelap jer dia mesti gi selak curtain pastu dia ckp dgn ibu "Ibu tu dah gelap tu...dah malam...tido lah dgn Min....Min tido sorang aje...." terus dia tarik tangan Ibu masuk bilik Pastu tido pun mesti lah kena pelok dia, sampai kebas2 sebelah badan ibu, asal ibu nk tarik jer tangan ibu mesti dia pegang tangan ibu kuat2 cAgaknyer Min dh terasa kot....lps nih dpt adik tak leh nk manja lelebih dgn Ibu...adeh sedih lah plak


Don't worry sayang Ibu will always love YOU, nobody can change that

BTW gambar2 nih Ibu yg amek so almaklum jer lah seni photography Ibu yek gambar2 Yasmin nih Ibu amek Yasmin baru lepas main kat playground tu yg comot semacam jer tu pastu background dlm umah yg bersepah2 tu almaklum lah jugak yek umah kecik barang banyak


Saturday, 17-Jun-2006 00:00 Email | Share | | Bookmark
Will it be a boy or will it be a girl???


baby 11 weeks in Ibu's womb

Boy or girl doesn't matter to Ibu & Ayah.....we love you from the day the doctor said to Ibu "you are 8 weeks pregnant...congratulation!!!" As for kakak Yasmin, well being a girl...she love to have a sister, so that she can play masak2 with you We are soooo eager to see you, can't wait for 8 or 9 weeks....feels like 8 - 9 years Apa2 pun take care you, don't be notty dok baik2 dlm perut Ibu & when the time comes, pun jgn notty2 yek kluar baik2

BTW....Ibu already in her 30 weeks pregnancy (for those who wondering bila lah ibu nk bersalin nih ) jadik tungguuuuuuuu....2 bln lagi akan muncul new face in this FP insyallah.....


Sunday, 11-Jun-2006 00:00 Email | Share | | Bookmark
What did we do today???

budak berdua nih mmg ni ler keje nyer main trolly
posing...posing....
eh ibu nyer muka pun ade hehehe
View all 5 photos...
Errr...sorry lah ye kengkawan...lately (lately??? ape lately...always ) Ibu ade masalah "M" yg amat

11th June start off with Wan, Atok & Ucu dtg umah in the morning......no photo were taken

By noon Ibu dh siap2kan Yasmin utk gi Ayin's surpirse b'day party. Jumpa tokei jln kat McD Sg. Besi & we start our journey...Honda Merah, Citra Biru & Waja Silver on the road.....stop jap kat tol Kajang tunggu BMW Merah the mastermind.....total 11 cars mcm gi rombongan meminang It was a blast....serunuks dpt jumpa semua mommies & babies FP, our 1st gathering but hopefully it wont be the last Only 2 photo were taken by Ibu since Ayah mogok camera nk buat camno


Min & baby Hazim....tgk tu baby Hazim dh nk nangis...Min nih dia teruja sgt2 klu ade baby memanjang jer dia nk dokong


the 2 lovely princess....

sorry lah kengkawan kami tak leh dok lelama coz kami ade agenda lain yg menanti.....@ 5pm we rush home since Nenek & Atok-lain dh on the way to our house.

Atok-lain sampai jer umah kami @ 6pm kami rush plak ke ERL Putrajaya nk catch ERL to KLIA....ni semua Yasmin punye pasal sbb dia dh lama nk naik train so naik ERL kira naik train jugak lah kan


Min & Wan tgh tunggu ERL

Sampai2 jer Nyang & Aunty Dura & the rest of teh family dh sampai....Nyang & Aunty Dura Yasmin nk gi umrah mlm nih.....we stayed there until Nyang & Aunty Dura masuk gate for boarding...around 11pm we reach home & terus flat sampai ke pagi.....


Nyang & Aunty Dura.....aunty Dura tu tgh seram2 sejuk tuh releks lah aunty Dura....

Sekian jadual kami pada hari ini


[<<  <  5  6  7  8  9  10  11  [12]  13  14  15  16  17  18  19  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net