Diari Foto Yasmin & Danish
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
By: Ibu YasminDanishIrfan

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  7  8  9  10  11  12  13  [14]  15  16  17  18  19  20  21  >  >>]    [Archive]
Friday, 28-Apr-2006 00:00 Email | Share | | Bookmark
Welcome back Mbah.....

Ni ape nih Ibu?
Eley....ngada....
Mana Mbah nih....lmbat nyer
View all 8 photos...
Actually Mbah Min balik from long holiday dah lama jugak dah on 16 April ari tu tp baru ari ni Ibu ade chance nk transfer photo² nih dr cam.

Kami amek Mbah kat LCCT, flight Mbah sampai around 3pm....mak datok jauh nyer lah LCCT nih...pas2 dh ler org ramai nk cari tempat duduk pun tak dak....pas2 ade ke kat International Arival tu org yg menunggu kena tunggu kat luar, dgn tak de tempat nak duduk nyer dgn tak de air-cond nyer...cukup tak berpuas hati

Since kami sampai awal kami pun belum lunch, kami pun melepak ler di Coffee Bean coz kat sini jer yg ade kosong sket yg lain penuh. So most of the photo kami amek masa kat Coffee Bean, photo Mbah pun tak dak coz Ibu dah malas nk amek sbb penat berdiri & panas



Around 3.30pm baru ler Mbah kuar...cian Mbah kena denda 1juta Rupiah masa kat Juanda Airport coz Indonesian Immigration kata Mbah tak de surat kebenaran cuti dr majikan....hmm...bila plak ade rules mcm gini...dulu² mana ade mcm gini...so balik² jer Ibu terus masuk site Kedutaan Indonesia...lor mmg iya since last year if maid or pekerja kita nak balik bercuti majikan kena amek surat cuti dr Kedutaan Indonesia with a cost ofcourse....nk buat duit jer!!!!

Mcm² Mbah bwk balik dr seberang...keropok entah berapa mcm...penuh cabinet Ibu siap bwk kain gendong baby lagik dia ckp nnt adik yasmin kuar senang nk gendong Utk Yasmin entah brp byk CD karaoke kanak² dia bwk...udah nyanyi lagu Indon aje Yasmin semenjak-dua nih


Tuesday, 25-Apr-2006 00:00 Email | Share | | Bookmark
News Paper clipping

The interview goes like this




The end......




Yg sebelah kanan sekali tu arwah Mokhtar Dahari...dia jiran kami kat Keramat...kawasan atlet tu kat taman yg kami duduk...cuma bapak2 jer yg atlet anak2 semua tak

Quote:
Ummi Haziq n Hazim ~~ tak yah explain ler ni baca sendiri
Jeffri ~~ dulu2 selalu skrg jer dah jarang2
mama ca ~~ Yaaaa itu aku zaman moda2 dulu, tu psl Ayah Min boley t'pikat tu
ummi ameer isyraf ~~ Gymnas tak yah ler swimming best
Mama Najihah & Haris ~~ errr...Atok ckp M'sia women's hockey team can not go anywhere...so tak yah ler...Atok ckp pompuan main hockey nnt injured sana injured sini cian cucu Atok
mummy sara aaesha ~~ TQ
leezsa ~~ entah ler ade bakat ke idak Min nih nk jd mcm atok...kalo ikut Ani main lawn ball best tak penat
Daniel ~~ Jauh cian kat reporter tu nk dtg....Min pun ade masuk paper Harian Metro masa dia tak silap 6 mos ke 7 mos...masa tu Harian Metro buat cite Atok....nnt ler tgh cari scanner nk scan
mama adee ~~
kaezrin, KNizam, Muna, kc & mama iman&ihsan ~~ Kebanggan kami juga


Friday, 21-Apr-2006 00:00 Email | Share | | Bookmark
Valiant Khairuddin.....

Original paper clipping, ibu amek pakai camera
ni pun amek pakai camera
Atok during those glory day
Atok was on Wednesday's (19 Apr 2006) the Malay Mail paper. Always proud of having a father like him . Boley tumpang glamor sket




Ibu yg baju biru tu...masa nih Ibu masih kat UiTM lagik...tu psl mcm kurus jer

Actually photo2 ni archive from NST file...reporter tu tak amek gambor kami pun coz masa reporter tu call Atok, kata nk interview, Atok ade kat Ulu Yam...Atok ckp kesian laks kat reporter tu nk gi jauh, Atok ckp interview via phone jer lah pastu amek jer gambor dr archive Tu psl Ibu kurus lagi masa tu ....tak de double chin, skrg double-triple sumer ade

For those yg wonder ngape Atok Min masuk paper nih...well the story begin like this....

Khairuddin Zainal AKA Atok Min, was a Malaysian Hockey goalkeeper. I would say he was among the best hockey goalkeeper in the world, well that what most of the news paper said about him during those day coz Ibu pun tak tau Atok main cam ner coz Ibu pun baru 1 yr old bila Atok berhenti main....He reprsented Malaysian Hockey team in 2 Olympic Games (Munich - 72 & Montreal - 76), Hockey World Cup Games ( Amsterdam - 73 & Kuala Lumpur - 75), Asian games and quite a numbers of SEA (or dulu they call it SEAP) Games....during his time representing Malaysia, our hockey team was consider among the best in the world, and since our present hockey team performed so badly in World Cups qualifiers in China this week, so the reporter asked his opinion & ofcourse tanye khabar lers....so tu ler psl Atok Min masuk news paper....


Friday, 14-Apr-2006 00:00 Email | Share | | Bookmark
Our Princess

 
 
 
View all 8 photos...




No word can describe how we truly love our notty princess. Bila terpandang wajahnya hilang segala resah, hilang segala duka dan hilang segala penat lelah....

Picture was taken last nite by Ayah at home.


Tuesday, 11-Apr-2006 00:00 Email | Share | | Bookmark
Hutan Lipur Sg. Tua

3 generation
Wan tunjuk ape tu?
Ni paut belakang Ucu coz still tak mo pijak pasir
View all 14 photos...
Yesterday afternoon Wan called Ibu ajak bawak Yasmin gi mandi sungai. So Ibu pun tanye Ayah...Ayah ckp OK coz Ayah kata dia pun dh lama tak gi shoot boley ler try "Manfrotto" yg dia baru beli tu

So pepagi lagi kami dah drive to Ulu Yam, lepak dulu umah Atok and around 11.30am kasi hari panas sket baru ler gi Sg. Tua. Tak jauh pun dr umah Atok around 10 minit drive jer. Actually plan asalnyer nak berendam kat sungai belakang umah Atok jer tp sbb last nite hujan so air dia keruh sket, so tak kan lah Ibu nak kasi Min mandi air keroh kot kan Hampa betul tgk air dia keroh selalu kalo hari panas air dia mmg jernih giler, Ibu dah nak cancel jer tp tgk Min dh siap dgn swimsuit dia kesian lak, bwk ler gi air terjun Sg. Tua....nasib org tak ramai lagi masa kami sampai.....by the time kami abis mandi-manda...mak oiii ramai nyer umat manusia....

At 1st Yasmin tak mo turun dlm sungai tu maybe sbb geli dgn pasir sungai tu or maybe air dia sejuk giler kot, tp tak sampai 5 minit dia dah naik syok Ibu ajak balik pun tak mo kawasan air terjun nih sesuai sgt utk bebudak coz air dia cetek jer...gerenti (insyallah) tak tenggelam & hanyut....boley lepas jer bebudak main2 kat situ


Ade gaya swimsuit model tak?


Swimsuit model in action

Credit to Ayah for all these lovely shots


[<<  <  7  8  9  10  11  12  13  [14]  15  16  17  18  19  20  21  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net