Diari Foto Yasmin & Danish
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
By: Ibu YasminDanishIrfan

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  [3]  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Sunday, 13-Apr-2008 00:00 Email | Share | | Bookmark
Mikael Zahriz Birthday bash @ Kidzsports & Gym, GEM

Mika & his daddy
Apaaa daaa Uncle Doctor nih asyik sibok dgn hp dia
Byk ball ye Danish
View all 12 photos...

The b'day boy.....Happy 1st birthday Mika....

Today is Mika's 1st b'day party, since awal² lagi Uncle Doctor (Uncle Doctor ni panggilan Min kat kazen ibu ) dh suruh ibu book calander ibu & ayah for this event jadik kami pun ofcourse lah dh tak de bende lagik nk buat selain gi this birthday party...lagi pun mana leh miss this b'day kan...ni kan fave nephew ibu .

Around 1pm kami dh ada kat GEM (ibu sebut GEM jer Great Eastern Mall nih, senang tak panjang nk sebut ), smpi jer depan Kidzsport tu Uncle Faris & Oma dh ada, tak lama tunggu Wan Cha, Atok & Nek Su & Aunty Shereen (btw aunty shereen nih kazen ibu kazen² ibu mmg ramai yg cinonet² lagik ) laks sampai, pastu ramai lah lagi jemputan yg sampai...tp b'day boy tak smpi² lagik....apa daaaa b'day boy lambat . Dekat 1.45pm gitu baru b'day boy sampai dgn Mummy & Daddy nyer.....then ape lagik....PARRRRRTTTTTTTYYYYYYYYYYYY timmmmeeeeeeeeeeeee.......... Yasmin & Danish mmg having a blast....Mbah sampai surrender nk kejar Danish . To my surprise Yasmin won the Limbo dance game...terror tu anak ibu tp ibu tak sempat nk amek photo kakak tgh Limbo dance, actually ibu tak de pun amek byk photo Ayah pun ari ni tak bwk camera dia...aparraaa Ayah mogok camera lgik ke


Anyway TQ....Uncle Doctor & Aunty Lenny for inviting us....we had a great fun.... .

P/S: Sorry lah Iky & Lenny...k.ani ingat ada byk Mika's photos k.ani snap rupa2 nyer tak byk pun padahal Mika's b'day


Wednesday, 2-Apr-2008 00:00 Email | Share | | Bookmark
Aquaria

Masa nih masih boleh dok dlm stroller lagik
muka boring lama sgt que beli tiket
kakak teman ayah que
View all 15 photos...
Hui lama ibu tak menepek gambar anak2 ibu kat FP nih....dah bersawang2 dah FP nih...

Anyway nih gambar yg dah agak lama jugak ibu peram late Decemeber last year xtvt. Ibu & ayah bawak anak2 jalan2 gi Aquaria. Basically Danish nyer 1st visit to Aquaria but Yasmin's 3rd visit. They have lots of fun watching the fish . Quality gambar agak kurang memberansang kan adalah kerana camera ibu yg dah agak uzur...hmmmm agak2 bila ibu nak dpt camera baru nih ayah???


Danish tak mo gerak2 dari tempat tu...


Ibu...where u want to go?? I can drive....


Ni nak tackel sape laks nih...


See ibu....I can take my own picture...


Monday, 3-Mar-2008 00:00 Email | Share | | Bookmark
Eye's on Malaysia & Poney Rides

 
 
 
View all 24 photos...

Tgh tunggu turn kami. Org dh tak ramai dh nak naik nih.

These photo sikit punye lama ibu peram . This was taken on weekend around early January 2008. Masa nih ayah sgt2 bz weekend pun work. Yasmin plak sibok nak naik poney jadik dgn jaya nyer ibu ajak Atok, Wan & Ucu gi Titiwangsa. Dah kebetulan kami kat Titiwangsa, kami yg tak pernah lagi naik Eye's on Malaysia pun menggambil ler kesempatan sebelum benda alah tu di dismantle kan .


Ni ler kerja Danish, pantang dpt peluang dia akan melari kan diri. Memandangkan kak Yasmin jer yg lari setanding Danish, maka kak Yasmin ler juga yg jadi tukang kejar

After dh naik that ferris wheel baru ler kami gi bawak Yasmin & Danish naik poney . Kira this is the 1st time Yasmin & Danish naik poney. Yasmin tersangat ler suka nyer entah berapa round naik poney Danish pun sama cuma dgn Danish, Atok yg letih sbb Atok kena teman jalan Danish naik poney


Yasmin yg sgt2 suka poney


Atok yg penat kena teman Danish naik poney


Monday, 18-Feb-2008 00:00 Email | Share | | Bookmark
Cuti CNY

My boy & girl
ishk main pasir laks budak 2 org nih!!!
Danish nak camera ibu...kakak tu peluk batang pokok ngape laks??
View all 5 photos...

Mcm ala2 Hula girl laks


Big boy ibu

On CYN holidays Yasmin & Danish punye xtvt agak penuh but picture jer yg tak berapa nk penuh

Thursday (7/2) - Gi swimming kat Tmn DesaWater Park. Unfortunetly no photos were taken sbb ibu & ayah sibok sama swimming dgn Yasmin & Danish . Seronok sgt Danish smpi entrah berapa kali nak terjun dlm pool . Dr kul 11am smpi almost 4pm kami kat sana, kira gelap jugak ler anak2 ibu di buatnyer

Friday (8/2) - Gi Paya Jaras umah Atok & Nenek (parent Ayah), hui punye lah lama tak balik Paya Jaras mau dekat 2 bulan kot tak balik...nak wat mcm ner Ayah bz giler.

Saturday (9/2) - Lunch at Al-Diafah, Sri Petaling with Atok, Nenek & Cu Da. Ayah belanja sempena B'day Cu Da on 4th Feb ari tu & belated b'day treat for Nenek, birthday Nenek 14th Jan dulu. Kira 2 in 1 nyer b'day treat lah nih . 1st time ibu gi this restaurant during bulan puasa 2006, we had buffet buka puasa, masa tu rege buffet dia baru rm28++ ke rm38++ but now dah rm45++. Last sekali pergi last year opismate ibu belanja, set lunch (weekdays aje ada set lunch) dlm rm12.90 per set, but now dah rm20 per set. Ibu sgt suka dgn Mendy rice with Lamb dia, so sape2 yg nak try gi makan kat Al-Diafah nih ibu sgt recommend Mendy rice with Lamb. . Sorry no photos were taken sbb kami sibok makan

Sunday (10/2) - Rest day, sok ibu & ayah nk koje so dok rumah diam2. Main game sudah


Ini budak mmg sgt suka main shades ibu


Danish mcm nak "uk-uk" jer


Wednesday, 30-Jan-2008 11:30 Email | Share | | Bookmark
Once Upon A Time....

Ibu terjumpa balik news clipping 33 years ago.... kuang...kuang....kuang....







[<<  <  1  2  [3]  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net