Diari Foto Yasmin & Danish
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
By: Ibu YasminDanishIrfan

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  [4]  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Monday, 14-Jan-2008 05:00 Email | Share | | Bookmark
Yasmin's Annual Concert

The make-over...
masa ni dh start demam...dh tak mo concert..
Dh make-over, mmg dh demam tu muka semacam jer..
View all 23 photos...


Date: 18 Nov 2007
Time: 2pm - 5pm
Venue: UIA


This was taken way back in Nov last year baru ari nih Ibu ada mood nk boh dlm FP. This is Krista's Annual concert & Graduation Day, since Yasmin belum garduate lagi she got another year to go before garduate from kinddy, dia jadi penyeri concert jer lah no graduation . Seronok sungguh Ibu on that day, rasa terharu pun ada....last time you were in their place now you watching your kids.... On that day semua ikot gi tgk Yasmin's concert. Concert & graduation ni combination of 3 Krista's, Krista Puncak Jalil, Krista Wangsa Maju & Krista Bandar Puteri. So ramai ler bebudak & mak bapak budak dan jugak atok nenek budak . Actually on this day Yasmin tak berapa sihat, dia demam tp ibu terpaksa jugak pujuk Yasmin gi concert sbb kang kesian plak dgn dance partner Yasmin tak de partner, nasib baik after ibu bagi dia ubat demam dia dh ok sket dh mcm tak demam





Saturday, 15-Dec-2007 00:00 Email | Share | | Bookmark
Saturday Morning at home

buat muka geram
kakak yg belum mandi
dh start xtvt dia org..
View all 38 photos...
Ini ler kerja anak2 ibu pepagi Sabtu. Only us at home, Ayah ada seminar & Mbah sibok wat kerja umah, this is the time ibu boleh melayan puas2 dua-beradik nih...including menyakat


Min yg busyuk lom mandi & Danish yg dh wangi


muka geram...ni kakak yg ajar...


Kakak sedih sbb bila dia tanye ibu "Do you love me?" Ibu jawab "No" Yasmin nih mmg 1 hari mau 1000x kot tanye ibu mcm tu padahal dia tau...mesti lah ibu sayang dia...kalo boleh nyawa ibu pun nak bagi kat dia


Ni adik laks nangis bereal....sbb ibu tak kasi dia turun ikot mbah buang sampah

Cian anak2 ibu kena dera dgn ibu


Saturday, 13-Oct-2007 00:00 Email | Share | | Bookmark
1 Syawal @ Paya Jaras, Sg. Buloh

mcm ner ayah boleh nmpk slim nih??
Min yg notty, spoil jer pic!! ada gigit cokelat!!!
Ok Danish dh siap nk det raya
View all 21 photos...
This year turn raya umah Atok & Nenek Sg. Buloh. Mcm biasa org KL lah katakan, mlm raya baru balik kampung. Raya this year tak byk amek gambar pun, entah kenapa ayah mogok lagik kot...bwk jer camera tp amek nyer idak... So gambar2 nih pun dr camera tak canggih Ibu


Yasmin & Heidi posing sementara tunggu Ayah & Atok balik dr masjid


Si hensem Ibu baru siap....sooooooo hensem anak ibu


adik nak lari dr kakak


possing...possing...possing.....


Wednesday, 10-Oct-2007 00:00 Email | Share | | Bookmark
Buka Puasa @ Kinrara Golf Club

Ni jer gambor Danish yg Ibu manage to snap
Yasmin mcm biasa ler posing jer lebih
Masa nih semua pun lom sampai lagi
View all 8 photos...

Haziq sibok nk jadi Ultraman Taro kot , Aina nk jadik Polis trafik agaknyer, Ca the American Next Top Model, Min eley posing baik lah plak

Sorry lah kengkawan Ibu nih pemalu orang nyer jadik mulut ade berat sket ape2 pun we have a great time berbuka pose dgn semua, serunuks dpt jumpa FP familys. Yasmin pun sibok tanye bila nk jumpa friends Anyway Ibu tak amek byk gambar sbb ibu sibok makan & bergilir dgn Mbah menjaga Danish yg teramat lah lasaknyer , tak boleh dok diam walaupun sesaat . Ibu berpeluang amek gambor bebudak jer.....


mmg pandai betol posing anak dara sorg nih....


Anak dara berdua ni pon sama ala2 model gitu...

Last but not least...nice meeting all of you...hope we can meet again


Friday, 28-Sep-2007 09:30 Email | Share | | Bookmark
I've been tagged again

This time Ibu been tagged by Cakcibur

Tag Mode: 5 blogger
1st - You leave their blog and post link and add to the list below.
2nd - Let the blogger you want to tag know they been tagged by comment in their blog or etc.

5 things found in my bag
Since Ibu mmg sejak azali tak suka ber"handbeg" jadi Ibu consider beg notebook Ibu tu handbeg Ibu lah yek
1) Notebook Dell Latitude D630 (nih opis punye bukan ibu punye )
2) Kunci locker opis...JARING dh mengamalkan OPEN concept jd dh tak dak dedicated work station, brg2 simpan dlm locker...
3) Pen Mickey Mouse yg Ibu cilok dr Disney Hotel
4) Diari JARING...utk tgk schedule Ibu
5) Purse Ibu

5 things found in my purse
1. Cards - ATM, credit card, medical card, JUSCO card, BONUSLIK card, kad MESRA
2. IC
3. Driving licence
4. Wang2
5. gambar Ibu yg slim..kunun2 buat perangsang utk kurus kan badan...tp tak de nyer menjadik pun

5 favorite things in my room
1. bantal kepala ibu...klu tak de bantal ni agak sukar nk tido
2. bantal peluk ibu..same mcm bantal kepala jugak, klu tak de agak sukar nk terlelap
3. tv & dvd...sbb dgn tv ni jer ibu boley tgk dgn senang lenang...klu yg kat luar tu mmg yasmin dh conqure
4. ibu's Harry Potter dvd's collection....original tau
5. ibu's Harry Potter book's collection

5 things i’ve always wanted to do
1. Dok umah jd madam...tak mo dh koje
2. hari2 antar & jemput anak2 ibu ke/frm school
3. Gi London & Paris dgn boyfriend ibu...bila tu agak2 nyer yek Ayah??
4. Gi Haji dgn Ayah & anak2 Ibu
5. ber'sopping' sakan tanpa memikir kan duit

5 things I’m currently into
1. jawab tag
2. tgh tunggu bebudak Customer Service turun masuk training room, sbb ibu nk briefing depa ishk nih dh 9.30am awat tak turun2 lg depa nih...ni yg buat ibu blow nih
3. tgh mengarang cerita day 4 & 5 di Hong Kong utk entry FP
4. tgh betul kan sket presentation ibu sbb koi 11am kang ibu nk ngadap boss ibu
5. tgh pk berbuka kang nk masak ape

Who am I tagging
1. Erika aka Mama Heidi & Hayden
2. Fizie aka Mommy Qaisara
3. Zell aka Mummy Khaleef
4. Lynn aka Mummy Nini
5. Yus aka Mama Adelea Khadeja


[<<  <  1  2  3  [4]  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net