Diari Foto Yasmin & Danish
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
By: Ibu YasminDanishIrfan

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  [7]  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Saturday, 23-Jun-2007 00:00 Email | Share | | Bookmark
Yasmin 1st Solat

Ok ready posing dulu sblm solat
 
 
View all 8 photos...

Khusyuk tuuuu........


Dah abis solat....Wan kiss Min....Gud girl anak ibu...


Tuesday, 10-Apr-2007 00:00 Email | Share | | Bookmark
Dinner Time....

Ni mbah nyer style klu kasi Danish makan...gendong!!!
makan thumb pun sedap gak ibu...
lapar...lg ke?

nyum...nyum...nyum....


Perut dh kenyang...mood pun ade bagus comot nyer anak ibu


Saturday, 7-Apr-2007 00:00 Email | Share | | Bookmark
Danish Homevideo


Danish geram ibu sibok pegang camera


ni entah ape entah dia buat

p/s: vdo quality ade weng sket golap sbb xpki camcoder pun...pki cameranyer vdo jer


Wednesday, 4-Apr-2007 00:00 Email | Share | | Bookmark
Askar Jadian

echeh see the leg wakakaka
lentok abis....
kawat cam lah min...bukan posing..
View all 5 photos...
Ibu dh lama nk amek gambar Min pki baju Askar baru mlm nih berkesempatan


ibu soh kawat cam.....Min tak reti


posing Min...posing...


askar kena wat homework


Wednesday, 21-Mar-2007 00:00 Email | Share | | Bookmark
Danish at 6mos & Ibu been tagged by 4 mommies!!!

Danish kejar ibu
Dapt ibu suke...suke...suke
si 2 beradik permata hati ibu
View all 10 photos...
hui lama tak mengupdate.... bz bebenor ibunyer....ayah pun bz jugak xdan nk ngambik gambor...

last 2 weeks Danish demam panas....cian dia makan xmo, susu xmo...minum air jer yg dia lalu...risau sgt2 ibu.... gi clinic dkt umah nih ckp demam biasa...tp dh 3 hari still demam xkebah2 naik pening ibu, then ayah ckp xleh jadik nih kena gi jugak Dr. Soong, so bwk ler gi Dr. Soong...rupa2 nyer dlm tekak anak ibu ade 3 biji ulcer ...patut ler demam xkebah2 sbb doctor yg kat umah tu xde bg antibiotic Alhamdulillah balik dr Dr. Soong & after bg antibiotic demam Danish kebah. Cayang Dr. Soong


After Danish baik demam...dan2 Danish dh start nk merangkak...lers demam nk merangkak ke? . Alhamdulillah at 5mos Danish boley duduk & at 6mos Danish dh nak merangkak....


Yesterday, kakak Min laks demam panas....tuang school...cian kakak melalak2 nk gi school tp ibu xkasi. Mana boley gi school, nnt berjangkit laks dgn bebudak lain...

since dh 4org meng"tag" ibu so meh ler ibu jwb tag2 tersebut
6 Weird Things About Ibu :
Quote:
1. Ibu sgt2 suke main game kire pelik lah nih dak...sbb dh mak org suke lg main game ...bukan game bersukan tu...game PS2 ke Xbox ke....nih ibu nk kenen Ayah, kut2 dia nk present kan ibu PSP Setakat nih semua game console Ibu ade kecuali PS3 & Gamecube...TQ Ayah sbb belikan . Tp game2 yg ibu main semua yg easy game, game ganaz2 ibu xmain itu ibu serahkan kat Ayah
2. Ibu xboley makan halfboiled egg...ibu akan pening lalat klu makan...tp telor penyu sgt2 lah suke nyer. Ibu adalah antara sbb2 mengape penyu2 pupus pelik lah kan telor penyu tu lg lembik
3. Ibu sgt2 tidak berminat utk bermakeup lipstik kawin dulu masih panjang lg bedak pun pki gi koje jer pki lipstik pun bila ade occasion jer & bila boss ibu ade kat opis Wired lah kan org pompuan xsuke makeup
4. Ibu sgt2 lah suke mengumpul pencil hotel tak tau ler sbb ape....ibu pun pelik jugak pastu pantang lak sesiapa guna...
5. Ibu sgt2 takut aka geli dgn cicak!!! klu cicak ade kat dlm bilik tu biar ler anak cicak sekali pun, smpi sudah ler ibu xmasuk bilik tu selagi cicak tu ade selalunyer Mbah or Ayah akan menjadi tukang halau cicak Ayah ckp pelik tu ibu yg sebesar gajah nih takut dgn cicak
6. ok last sekali Ibu nih sgt2 pemalu org nyer
sekian wasalam


Ibu nk tag sape laks ek?...cpt sape nk kena tag dgn ibu xpe arr ibu malas arr nk tag mommies yg lain sbb ibu rasa semua mommies2 kat FP nih dh kena tagged


[<<  <  1  2  3  4  5  6  [7]  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net