Diari Foto Yasmin & Danish
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
By: Ibu YasminDanishIrfan

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  2  3  4  5  6  7  8  [9]  10  11  12  13  14  15  16  >  >>]    [Archive]
Sunday, 10-Dec-2006 00:00 Email | Share | | Bookmark
New Hair Cut


Before.........



After.........

Ibu so so sorry ye Min....after this no more hair cut ye sayang............

Yasmin very the angry dgn Ibu for the haircut...Min betul2 sedih smpi suruh nyonya hairdresser kat salun tu gam balik rambut dia...nangis2 suruh ibu & nyonya tu sambung balik hair dia...kesian Min...Ibu pun jadik serba salah sgt2, so ibu pun decide to cut ibu's hair sama mcm Min to be fair...baru Min senyap.... Lps cut hair almost every day tanye bila rambut Min nk panjang...or Min pretty tak rambut pendek....or Min boley jadik princess lagik tak if rambut pendek.... ishk....sedih betul2 Ibu mmg confirm lps2 nih no more hair cut!!!!


Wednesday, 29-Nov-2006 00:00 Email | Share | | Bookmark
Danish 3-months

Sleep...
sleep lagi.........
tukang kaco dh mari....
View all 5 photos...


Danish at 3mos dh makin notty, mulut riuh aje...klu lambat jer bagi milk nangis dia serupa kena dera, if letak pun boley nangis mcm kena dera jugak....asyik lah nk berdukung. Dah ler makin berat 7.36 kg Bangun pagi very the early, koi 6am or 6.30am dia dh bangun...kira nyer Danish now Ibu nyer alarm clock lah Peel baru suka sgt sumbat tangan dlm mulut kekadang punye ler menyumbat smpi nk termuntah bila dh menyumbat air liur tok sah citer ler, abis lenjun baju At 3mos 10days Danish dh pandai berguling kiri-kanan & meniarap


Sunday, 5-Nov-2006 00:00 Email | Share | | Bookmark
Selamat Bertunang Angah Nisha

The Official Cake
Nisha sudah, Aiza bila lg?
Yasmin yg dh berlengas...tu blm lg start kenduri..
View all 7 photos...
Hari nih pepagi around 10am kami anak-beranak dh bersiap2 nk ke umah Nek Angah....hari nih hari bersejarah Angah Nisha....


Lawa sungguh Angah Nisha.... eerrkks org yg sblh dia tu sibok jer nk enterprem

Hui dh mcm kenduri kawin Angah Nisha nyer kenduri bertunang....kemah 3 bijik gitu Anyway the kenduri went smoothly....pinangan diterima perjanjian dh dimetarai (eks...betol ke ayat nih hmmm....) so we will be looking forward for next year event... Hopefully by then Danish dh boley jalan...lawo sket nk bergambor...

Congratulation Nisha & Faizal


Friday, 3-Nov-2006 00:00 Email | Share | | Bookmark
Danish 2-mos Jab

baru lps mandi, dh siap2 nk gi clinic
tunggu kakak Min siap laks...lmbt nyer, ngantok lah...
kakak dh siap...posing dulu

Dlm kereta Ibu sementara tunggu Ayah, posing2 dulu

Today Ibu & Ayah amek EL sbb nk antar kereta ayah gi svc. ctr., rupanyer kereta ayah xleh siap ari nih coz spare-parts kena order dulu. So kebetulan aftrer that we have lot's of time, Ibu ckp dgn Ayah kita gi clinic lah amek Danish nyer 2mos jab.


Posing dulu sblm jumpa Dr. Soong

Seperti biasa kami ke Ready Clinic, Jln. Ipoh. Walaupun dh dok kat Puchong, clinic nih jugak yg kami pergi sbb clinic nih dh mcm famliy clinic ibu. From Wan anak dara smpi lah skrg Ibu dh anak 2, kami gi clinic nih & jumpa Dr. yg sorang nih. Andai kata kebetulan Dr. nih cuti kami dtg mmg alamat xjumpa lah Dr. lain kecuali klu dh emergency sgt². Wan ckp with this Dr. help lah Ibu lahir kat dunia nih & ofcourse with izin Allah, sbb Wan nih jenis senang lekat & senang jugak gugur. Klu nk ikotkan, ibu nih sebenarnyer anak yg no 5, ye lah dh xde rezeki Wan & Atok aganyer nk beranak ramai So basically Ibu nih kira anak manja Atok & Wan lah This Dr. not just a Dr. to us but oso a friend, time Ucu sakit masa baby dulu pun Dr. nih ade beri bantuan. Thank You Dr. Soong


Ini lah Dr. Soong Min klu jumpa Dr. Soong mesti buat2 sakit perut sbb nk gula2 lah


Dr. Soong in action...Danish mmg good boy klu time check2 nih, tp klu kena jab...mak oii 1 clinic dengar sore dia xmacho lah anak ibu nih

Danish : 6.47kg


Sunday, 29-Oct-2006 00:00 Email | Share | | Bookmark
Danish 2-months



Danish at 2mos xde byk sgt beza cuma membesar bgaikan johan & mulut makin bising...pepagi dia lah yg tolong kejutlan ibu nk go work...sibok ajak ibu borak dgn dia, dia xtau ibu nk tinggal kan dia for 8 hrs . Masih good boy ibu...tido mlm mmg senyenyak2 nyer, koi 3am jer dia ek..ek..ek... sbb mau itu nenen... kaki & tangan dh menunjuk kan betapa aktif nyer dia sok dh besar...asyik ler swimming & cycling angin


[<<  <  2  3  4  5  6  7  8  [9]  10  11  12  13  14  15  16  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net