Diari Foto Yasmin & Danish
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
By: Ibu YasminDanishIrfan

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 6-Sep-2007 00:00 Email | Share | Bookmark
Shop 'till you drop....Shenzen

Ibu pun kemain sama naik makan dgn Danish hehehe
serunuks nye anak ibu...santai giler
amboi besar nyer bukak mulut..
suke...suke...suke....seksi lah...
Mermaid ibu....
posing pacak ekekeke
kat East Tsim Sha Tsui station tunggu nk naik train ke Shenzen
Makan...makan...makan....
ni ler lunch kami...
memasing dh kenyang...dia org tgh tunggu ibu abis makan...
Dlm van nk gi Windows of the world..
Kat entrance Windows of the world...ni theme park kat Shenzen..
dr dlm van...nmpk ler Eifel tower olok2 hehehe
Ni tgh tunggu check-in kat hotel...Danish tu tesengih2...
panjat sana...panjat sini...tu ler koje dia..
kami 4 beranak...penat wooo...
sempat lg posing sblm turun lif...ekekeke
Our dinner....

Disney Hollywood Hotel...

Day 4 (6 Sept 2007)
Today is the last day kami kat Disneyland also Hong Kong, coz around 11am Anthony mai jemput kami utk ke Shenzen, China plak. Shenzen nih mmg saja ibu include kan dlm package nih sbb dh dekat sgt dgn HK. Lg pun ibu teringat kat Atok yg nk sgt gi China. Atok ni walaupun dh almost half of the world dia pusing tp China tak sampai lg, org2 cina masa dulu2 tak reti main hoki kot . Lg pun Atok nk jumpa saki-baki kaum-kerabat dia yg masih tinggal kat China kot "Jgn marah Abah...gurau jer ".


Pool entrance....ni dh penat swimming, dh nak naik bilik...tgk tu Danish entah ape ler yg dia nk tgk...


Pool area....Danish tgh bersantai

So sblm kami check-out frm Disney Hollywood hotel, kami gi dulu pool dia...biasa ler anak2 Ibu mesti nk berendam sedas-dua... . BF kami pun kat pool side jer...makan tuna sandwish, muffin, croissant, fruit salad, orange juice, manggo juice & soya bean...Dh puas berendam, kami pun siap2 kan diri & tunggu Anthony kat Lobby.


amboi...amboi...amboi...anak ibu...baik nyer santai dgn mulut penuh . Mulut Danish penuh dgn croissant


Anak2 Ibu tgh bergurau senda kat Shadowman Cafe...ibu teramat lah seronok nyer klu tgk anak2 ibu mcm gini sejuk hati tgk depa tak bercakaran

By 11am Anthony pun smpi & trus bwk kami ke Shadowman Cafe utk Brunch dh kul 11.30 nk kata bf pun dh lewat benar, nk kata luch awal benar...after makan trus kami ke East Tsim Sha Tsui station utk naik train ke Lo Wu & trus ke Shenzen. Perjalanan naik train dr East Tsim Sha Tsui ke Lo Wu ambik masa dlm 45minit dgn train KCR. Smpi kat station Shenzen around 1.30pm, another tour guide dh tunggu kami. Kami trus di bwk tmpt makan utk lunch di Xinyue Muslim Restaurant, owner & pekerja2 restaurant ni semua chinese muslim....then ke Windows of the World , saja tgk kat luar jer amek gambor tp gambor tak brp menjadi sbb bebudak mengamuk letih . Windows of the world nih theme park lah sbnrnyer...ade replika2 bangunan2 galmor2 around the world mcm Eifel Tower tu Kat Shenzen nih transportation kami tak brp selesa mcm masa kat HK, sini pakai van jah...van pun mcm outdated jer Dh tu trus kami balik hotel, kali nih kami tinggal di Best Western Felicity Hotel. Hotel nih mmg vast Sapa2 mai Shenzen klu nk bermalam boley tinggal sini...dekat jer dgn tmpt shopping...depan mata jer Smpi hotel dlm kul 3pm gitu. Rehat jap sbb tersangat lah penat nyer...then around 6pm tour guide kami amek bwk lg ke restaurant yg lunch tadi utk dinner. After dinner Yasmin & Danish tinggal hotel dgn Atok, Wan & Ucu...ibu & ayah memulakan xtvt shop till u drop kami.... byk jugak lah yg kami shopping but mostly baju2 utk Danish & Yasmin... . Kami shopping smpi kedai & komplex dh tutup baru kami kluar itu pun $$$ yg kami bwk tak habis jugak rasa2 mcm dh over beli tp still tak abis2 jugak $$$...klu ikot ibu mmg dh tak mo bwk balik dh duit Yuen tu rugi...tp nk wat camno kedai abis semua nk tutup...tak kan nk paksa bukak kot . Smpi hotel terus flat smpi ke pagi.

Sekian xtvt kami utk hari yg ke 4


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net