Diari Foto Yasmin & Danish
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
By: Ibu YasminDanishIrfan

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 18-Apr-2008 00:00 Email | Share | Bookmark
It's that time again.......Helloooooo Kuantan

Morning pose
Nah Ayah....
I'm freeeeeeeee
ayang anak ibu...muuuuhhhhaaaaah
again morning pose with Mbah as back drop hehehe
ni pose kepit....
Mbah & Danish main² air
It's pool time....
Ok Danish play with kakak
Ok ready ibu...danish nk terjun...
eh nk gi mana tu??
wimp....wimp....(swimp versi danish hehehe)
gub boy...u can swim oledy arr
ayah...ayah...top..acuk (ayah...ayah...stop...masuk)
wimp...wimp....
danish tgh tawaf pool
tak abis lagi tawaf
Mbah ckp..."sudahlah tawaf nya danish..."
budak baru bangun tido...lalok² pun nak naik horse...
Ni kat Kuantan Mini Zoo...noting much there...
ok dh tak mo jd cowgurl
swing time....
laju...laju...buaiku laju.....pohon beringin...
tgk ape lah danish ngan mbah nih...
skrg nih tgk ape plak??
Ni ibu yg snap....ok tak??
tgh tgk bear....kesian bear nih, tak de couple hihihi
smile.... (apa lah lebar sgt muka ibu nih??)
Mbah & Danish strolling...
stirways to.....TC lah ape lagik...
step by step...ooooo baby...
fuhh...fuhhh....
kakak nih dh sekeping jer ibu nengok
fuhh...fuhhh....
see ibu...i dont need to blow...
jom arr turun danish....ibu hold...
ade lak turun mcm tu adik!!!
pandai anak ibu wimp...
mmg kaki ronda pool
encem arr anak ibu nih :D
ini budak sudah kidnap anak mat saleh nyer float hihihi
see danish tak takot swim sendiri
selamber jer muka dia...
aksi bakal swimmer M'sia
My 2 kids...
kakak nih suka kaco adik tau!!!
Last day...kita bekpes dulu, then gi pool, then balik....
kakak layan honey stars & OJ
makan time pun main
nak sikit ibunyer...
tgh syiok² posing kena bantai ombak laks
b4 balik kita mandi laut dulu...
actually ibu pun takut gaks nih...
tak mo arr mandi laut bahaya...kita mandi pool jer
ok danish angkat kaki...mcm ibu...
yeeeeaaaaa pandai....
ok 1 more time....angkat kaki
yeaaaa pandai anak ibu....
happy....happy....happy....
ok dh...jom balik...
Today officially Ayah become a “Penganggur Terhormat”, Ayah ckp sementara ayah jadik penganggur nih Ayah nk bwk anak² and ofcourse ler madam kesayang ayah (hmmmm sayang ke Ayah??? ) gi jejalan. Sebab after ayah masuk opis baru tak kan nak amek coti lak kan. That’s why this year vacation comes a bit early.

Sunrise at Telok Chempedak


Nice....very nice....

We start our journey around 9am from our hse, we had our breakfast at Kg. Baru, dgn anak² nih klu breakfast nak dekat 1½ hrs tu baru settle breakfast nyer…kiranyer kul 11am lah baru nk bertolak ke Kuantan nyer. Alhamdulillah kul 1.45pm kami smpi Kuantan & terus tuju ke hotel kami kat Telok Chempedak. Sampai² Telok Chempedak kami singgah dulu kat KFC utk isi perut kami …then terus kami check-in kat Hyatt Regency Kuantan Resort. Seperti biasa anak² ibu especially Yasmin bila dh nmpk pool jadik tak sedar diri….tak sabar² nk terjun


Danish pose for Ayah


Bubble time.....


My 2 heros

This time punye vacation really² santai….mmg tak de keja lain selain dr makan & bersantai . We spend 3 days 2 nites here. After check-in kami rehat jap, around 4pm Yasmin dh tak ada kesabaran lagi….she keep on nagging to go to the pool, Danish pun nagging jugak but ibu jer yg tak paham ape yg Danish ckp ….so turun ler kami ke pool. The rest of the days…..nengok ler sendiri xtvt kami




Sekali pandang dah mcm bikini calendar punye pose


Ibu nyer macho boy


Bye2 TC...we'll be coming back


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net