Diari Foto Yasmin & Danish
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
By: Ibu YasminDanishIrfan

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Saturday, 17-Jan-2009 00:00 Email | Share | Bookmark
Cuti-cuti Melaka

 
 
 
 
 
sun bathing...tanning in progress
..tanning still in progress
 
 
 
 
 
 
 
During this time Ibu is 4 mths pregnant. Mcm biasa lah time2 pregnant nih mesti nak pekena ikan bakar, so mcm biasa mesti lah nak ikan bakar Melaka. This time kami tak gi Alai, but we went to Muara Sg. Duyong. Ok lah sedap jugak boleh recommend kepada yg nak makan ikan bakar . This time kami tak balik hari, instead we stay at Afamosa villa. Mmg best villa nih, fully furnish. ada 4 bed rooms, kitchen semua lengkap, siap ada washing machine bagai dan yg paling best ada swimming pool. Yasmin & Danish mcm biasa having a blast time, celik mata jer terus terjun. Nasib pintu vila nih ada grill, klu idak ada yg tanpa disedari dh terjun ke pool without supervision.


Kakak & Abang time tak bercakaran


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net