Diari Foto Yasmin & Danish
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
By: Ibu YasminDanishIrfan

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 8-Feb-2006 00:47 Email | Share | Bookmark
Hello Kuantan

Posing atas beca laks
Ade gaya model tak? kaki lentok tu tak tahan...
B4 kuar makan mlm posing dulu dgn Wan
Swimsuit model
1..2...3...jump
bestnyer
seronok lah tu
swim...swim...
water princess
 
opsss.....
 
Atok! Wan! Tgk Min swim...
Ucu ponet....
Ibu...save me...
Ibu...Min pandai swim
hui Min swim tak de float
Ptg atok turn laks jaga Min swim
Atok seksi lah
Min & friends
Penat rehat jap
 
Ok kita mandi laut laks
Apesal air dia masin nih...
 
Ucu kita kejar ketam...
Ibu...ketam kejar Min...
 
B4 balik kita posing dgn ibu dulu...
 
Bye..bye Kuantan Min nak balik..nnt dtg lagi
Actually gi Kuantan nyer dah lama, few weeks back (20/1 - 22/1) tp baru ade mood nak boh dlm FP

One nite ayah balik dr work ayah ckp dgn ibu "I kena gi Kuantan keje for the weekend, I nak bawak u & yasmin sekali....how?" Dgn senyum sampai ke telinga ibu jwb "Nak lah, tp Atok & Wan Yasmin baru jer balik from haj tu mesti dia org tak mo lepas Yasmin tuh..." "Ajak lah dia org" Ayah ckp.... So ibu pun cepat2 tepon Atok & Wan tanye nak ikut tak....mcm dah tau jer jawapan dia org So that weekend kami pun pi ler Kuantan


Baru jer sampai hotel...kena posing dulu sementara Ayah check-in


Lps jer check-in, Ayah terus gi work.... kami plak terus mula kan activiti berendam


Ok stop dulu mandi...ptg kang laks...kita sambung swim....


Last day kat Kuantan...b4 balik kita swim kat laut dulu

Aunty Olie...sowie ek next time kita visit aunty yek...


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net