Diari Foto Yasmin & Danish
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
By: Ibu YasminDanishIrfan

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Saturday, 18-Feb-2006 05:56 Email | Share | Bookmark
Cherating, Pahang

Turun naik...turun naik tu jer lah keje dia...
Min nak buat ape tu...
Yasmin & geng...main dgn member yg dah besar jer...
Ok..ready...
....and jump....
releks jap...
ok turn lak
Ayah have to work again in Kuantan, this time ayah cakap kita try dok Cherating pulak lah. So pergi lah kami bertiga beranak ke Cherating, Pahang last weekend. Berkampung lah kami di Holiday Villa, Cherating 3 days 2 nights. Nice place, but if ade extra $$$ try ler dok kat Eastern Pavillion, hui menarik & tertarik siap ade private pool & jacuzzi attach kat each villa. Memandang kan kami ni pi on Ayah's office expencess dok jer lah kat Holiday Villa (bersyukur ler patutnyer yek gi holiday FOC ) Actually yg holiday nyer Yasmin & Ibu jer, Ayah after breakfast dah kuar gi work after 8pm or 9pm baru nampak batang hidung Cian Ayah have to work even on weekends....tak pe Ayah nnt kita gi holiday lagi yek masa tu disyorkan Ayah off kan aje hp Ayah tu


Yasmin paling seronok sgt coz dpt berendam dlm pool....celik mata jer "Ibu...Min nak mandi swimming pool besaaaarrrr" Pagi kul 9am jer Yasmin dah get ready dgn baju mandi & float dia, kang kul 12.30pm baru lah Ibu berjaya pujuk Yasmin suruh naik, rest dulu. Pastu petang kul 4pm jer mata Yasmin celik jer from afternoon nap turun lagi berendam sampai ler kul 6pm...Ibu pun naik ponet dok kena tukaq baju mandi. Tp Ibu seronok sgt tgk Yasmin can swim without float Unfortunetly Ibu tak leh nak take picture coz Ibu sorg jer mana cukup tangan...nak amek gambar lagik, teman aka jaga Yasmin swim lagik. Tu pasal ler kali nih gi Cherating tak banyak picture yg Ibu amek.


Tak berseni sungguh gambar2 yg Ibu amek nih....almaklum ye photographer bz at work


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net