Diari Foto Yasmin & Danish
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
By: Ibu YasminDanishIrfan

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Sunday, 14-May-2006 00:00 Email | Share | Bookmark
Pulau Redang - Day 1

Baru sampai....
In the evening, after a short nap....
Pool gurl
Ok take a break b4 heading to the clear blue sea
nih sandcastle ke ape nih
panjat belakang Wan dia
dlm air pun boley gurau lagik
seronok lah tu
This is my Wan...hehehe
yiiippppiiiieeeee.....
haa ni kes takut ikan...
Ikan dok jauh dia ok lah
steady....steady....
Swim...yasmin...swim...
Ayah said...smile yasmin
gurau lagik...ni sbnrnyer nk suruh dia senyum...
Kami start journey dr KL on 13 May around 8.30am and reach Merang around 6pm. We stay overnite kat Merang Inn Village. Next morning around 8.30am kami dah bertolak ke Jeti Merang lebih kureng 5 minutes drive dr Merang Inn Village. Since kami sampai awal kat Jeti, so we have the previlage to go early by speedboat to Pulau Redang. Klu naik speed boat around 30 minutes dah sampai pulau. Lagi 10 minutes nak sampai Pulau Redang boley lah Yasmin tertido kat dlm speed boat tu

Sesampai jer kat Redang, masyallah....cantik nyer ciptaan Allah....mmg terpegun....with white sandy beach, clear blue water...boley nmpk mcm2 ikan i tell you Seperti biasa Yasmin klu dh nampak air mmg kalut lah, tak menyabor nk terjun tp bila dia nmpk hotel punye swimming pool lagik lah bertambah kalut sampai nangis2 nak swim tak sempat nk check-in pun (since kami sampai awal so our room still not ready), Ibu tukarkan jer swimsuit Min kat tepi pool tuh terus dgn jaya nyer Min melakukan aksi2 terjun

After Yasmin take a quick nap, around 4pm kami terus ke laut, as expected bila Min nmpk ikan2 berenang tepi dia, she got scared....dia ckp "Shark tales nk makan Min!!" Udah dok bergayut belakang kami aje jadik nyer.....



Happy face

As always credit to Ayah for capturing all these wonderful photos For more scenery photo of Redang visit Ayah Yasmin FP


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net