Diari Foto Yasmin & Danish
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
By: Ibu YasminDanishIrfan

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 15-May-2006 00:00 Email | Share | Bookmark
Pulau Redang - Day 2

ni tgk nk start panjat belakang ibu
ni kes lari dr ayah....tak mo amek gambo
ok ayah i'm ready...take my picture
yasmin swimming....bravo, clever gurl ;)
nmpk ikan tak?
yes relaks.....
ape pesen nih....
eley manja atok kunun
best...best...best....
peace ayah
main pasir time....
Day 2 start with ape lagik terjun laut lers from morning till noon kami kat laut, masa breakfest kidnap 1 bungkah roti, nk bagi ikan makan....mak aiiii byk nyer ikan kelaparan Sepatutnyer gi Marine Park kat Teluk Dalam but since Ibu punye keadaan tak mengizinkan Ayah ckp "tak yah lah perut tgh besar tu, kang jadi ape2 kang susah", Ayah ckp lagik "next time dtg lagik kita gi marine park" Promise ye Ayah Tp next time gi Pulau lain lah plak Ayah Perhentian ke, Kapas ke, Lang Tengah ke

Break kejap for lunch & Yasmin quick nap, kami continue lagik dgn activity snorkeling...sampai ler matahari nk terbenam....Yasmin pun dh berbelang2 badan dia Lepas lunch while yasmin take her afternoon nap dgn Wan, Atok & Ucu dia, Ibu & Ayah gi ler dating jap jalan2 kat tepi pantai tu tgh panas2 terik, sambil Ayah amek shoots tempat2 menarik kat Pasir Panjang tu Sempat lagik tu dating

Yasmin seperti biasa ler kan ikan dtg dia start ler panjat belakang kita....bila ikan tu pergi sibuk ler suruh kita baling roti lagi nk kasi ikan2 tu dtg kat dia ngape lah anak ibu ni takut ikan nih...udah dpt badi aunty KC ke ape


She swim with-out her float



2nd nite kami kat Redang nih, kami merasa hujan ribut petir around 11pm or 12pm....ya allah...takut nyer kami, bukan ape teringat ke tsunami kat Aceh nun...semua ayat yg ibu ingat ibu baca, sampai ler ibu terlelap...mmg gerun.....bunyi angin dh tak de sepoi2 bahasa dh...ombak pun dh bunyi mcm nk makan org... Next morning bangun pagi terus Ayah, Ibu & Atok buat inspection ( mcm polis pencen pun ade), mak aiiii abis jeti pecah....tak leh bayang mcm ner kuat nyer ombak masa tuh... Anyway we are save so don't worry walaupun mcm tu kami tetap akan berkunjung lagik ke Redang


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net