Diari Foto Yasmin & Danish
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
By: Ibu YasminDanishIrfan

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 16-May-2006 00:00 Email | Share | Bookmark
Pulau Redang - Day 3

Kat Jeti Laguna Redang Resort
Santai sungguh anak ibu selipar pun entah ke mana
Ada sharks kat Redang nih.....
Sharks lagik
nih tangan Wan tgh bg ikan makan roti
something fishy
Day 3 nih kami dah nk balik jadik tak de lah activity snorkeling atau pun berenang2 dgn ikan atau pun sun bathing Boat kami bertolak dr Pulau Redang around 11am memandang kan jeti yg dekat resort tu dah pecah dipukul ombak mlm semalam, kami terpaksa lah ke jeti Laguna Redang Resort lebih kurang 10 - 15 minutes walk from our resort. Dr Jeti ni ke mainland kami tak naik speed boat but boat besar sket, so lebih kurang 1 hr baru sampai Jeti Merang. All the way dr Redang ke Jeti Merang, Yasmin sleep dgn syiok nyer atas boat

Photo pun tak amek byk sbb photographer dh simpan camera dia dlm beg. Jadik nyer photo2 day 3 nih Ibu lah amek pakai camera Ibu, Mr. Sony Cybershot. Mr. Lumix kena tinggal sbb dia tak dak underwater casing Jadik sorry lah ye kengkawan klu photo2 nyer kureng berseni Dgn camera ini jugak lah ayah amek photo2 underwater sepanjang kami kat Pulau Redang. Underwater photo Ayah yg amek sbb Ibu tak leh nk amek coz my hand not fast enough...ikan tu swim laju sgt tak sempat nk snap dia dh gi tmpt lain....feedup Ibu...terus ckp kat Ayah "Bosan lah amek gambo fish nih!!! U jer lah amek!!"


Min with her shades....mind the date, sudah silap date daaaa....almaklum photographer amatur


Ni Ayah yg amek....


Yasmin tgh snorkeling....tak ingat bila day 1 ke day 2 tertinggal laks


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net