Diari Foto Yasmin & Danish
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
By: Ibu YasminDanishIrfan

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 8-Sep-2006 00:00 Email | Share | Bookmark
The Prince is Sleeping




TQ for all the wishes….yes 4kg!!! tp mmg expect lebih kurang that size coz Yasmin 3.5kg org ckp 2nd & the rest will be bigger tp yg peliknyer time pregnant tak naik plak berat badan lagi loose weight ade, maybe all the nutrition yg Ibu makan semua Danish sedut kot .

Yasmin mmg nmpk sgt² happy smpi entah berapa kali kiss Danish sehari, Danish tgh syok tido pun nk kiss smpi Danish terjaga & cry pastu dia cabut lari masuk bilik dia or menyorok blkg sofa ....pantang tgk org dokong Danish, dia pun sibok nk dokong, pastu asal Danish cry jer dia lah yg meluru laju kat crib Danish mcm dia yg nk tukar diapers or nk bg nenen adik dia kan ....semenjak ade Danish nih Yasmin more helpful senang jer nk suruh amek diapers ke amek lotion ke...mmg dan² nmpk like a big sister...she is a big sister

...but she is more sensitive, if nmpk kita kiss Danish & tak kiss dia, mesti Min tanye 'Ibu sayang Min tak?" "Ayah sayang Min tak?"......if Yasmin nk something Ibu & Ayah or Atok & Wan tak bagi mesti merajuk ckp "Min tak mo kawan Ibu/Ayah/Atok/Wan etc" but normally if kita tanye balik..."betul ke Min tak mo kawan?" sure Min akan tanye kita balik "Ibu/Ayah/Atok/Wan sayang Min tak"? Agak nyer Min takot kita tak sayang dia agaknyer.....dlm sehari more then 10X tanye kita sayang dia ke tidak...ofcourse lah Ibu & Ayah sayang Min, semua sayang Min, tak de kurang pun sayang kat Min

As for our little prince all he does sleeping... susu.... "melabor".... crying..... sleeping... susu.... "melabor".... crying...... oh! at 7days old Danish dh boleh angkat kepala...


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net