Diari Foto Yasmin & Danish
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
By: Ibu YasminDanishIrfan

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Sunday, 17-Sep-2006 00:00 Email | Share | Bookmark
Kenduri Cukur/Aqiqah Danish & Yasmin 4th Birthday

Nyang potong rambut Danish
Angah Nisha buaikan Danish, Nek Angah & Nek Edah perhati
Ibu yg serupa org tak pantang....happy banget
Happy birthday to yooooouuuuuuuuuu....

Yasmin yg ber'real' blow candle Ibu pun tgh ber'real' muncung


Danish dlm buai tgh syiok tido

Actually if ikot planing this year xde birthday party for Yasmin but since nk buat kenduri Danish (ibu xsuka lewat2 buat aqiqah nih sbb nnt lupa dh buat ke lom) and memandangkan birthday Yasmin yesterday so we decide to have the celebaration togather....this time umah Wan & Atok kat Ulu Yam jadik venue. 1 ekor kambing biri2 tumbang, another 1 will be done in Mekah insyallah this puasa....anak lelaki kena 2 ekor

Penat sungguh buat kenduri nih...Ibu pun baru 19days dlm pantang, masa time Yasmin dulu Ibu dh nk abis pantang badan dh kuat sket baru buat, tp cukup berpuas hati....most of our family datang walaupun jauh nun di Ulu Yam. Makanan pun abis, gulai kambing aqiqah Danish licin...alhamdulillah Ibu pun mcm xpantang semua nyer Ibu bedal makan time kenduri nih Wan ckp xpe buat ubat

Yasmin pun happy giler dpt potong cake & bukak present... Danish pun baik sgt laku, time org dok Marhaban dia senyap jer, mata terkebil2 dengar kot...tak de cry pong...

TQVM Wan, Atok...tak menjadik kenduri nih without you guys....
TQVM Nenek, Atok lain, Cu Da & Mama Heidi....pepagi dh dtg to help out...sedap kerabu Nenek, licin abis
TQVM Aunty Zizah & Aunty Wan & Mbah.....org kuat kat dapur
TQVM semua yg datang..walaupun jauh tetap datang....
TQVM for all the gift, very much appreciated

Sebenarnyer Ibu dpt byk email tanye psl buaian rotan nih. FYI, buai rotan tu sendiri punye, bukan di sewa. Buai ni Atok & Wan yg present utk Ibu when Yasmin was born. Juga utk pengetahuan umum, buai rotan ini tidak akan di sewa kan kepada kenalan. Sorry ye kengkawan....very sentimental value gitu tak tergamak nk bg sewa kepada sesiapa


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net