Diari Foto Yasmin & Danish
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

My name: Ibu YasminDanishIrfan
My Fotopage: http://ratuani.fotopages.com/
About me: anything u want to know about me...just drop an email to ratuani@myjaring.net
From: Malaysia
Camera:
Sony
DSC-P7
Sony
Friends:
LyNN MuMMy NiNi
Latest entry:After 3 years.. im back...
hahaha.. gara-gara lupa password.. View this Fotopage entry
HoNey aBi
Latest entry:Cuti-cuti Cameron Highland @ 14th - 16th March 2011
View this Fotopage entry
M and F Plus Three
Latest entry:Adam's 6th Lego Birthday Party
more photos: http://mommygoneartsy.blogspot.com(Mommy Gone Artsy) View this Fotopage entry
Allysha Ali Iqbal
Latest entry:Syukur@Allysha ke kelas 3 Cemerlang
Alhamdullillah, seperti yang dijangkakan....allysha menten ke kelas 3 Cemerlang. Syukur, hasil usaha latih tubi, kena marah, kena sayang dgn papa, dengan mama, dengan cikgu rosmah, akhirnya membuahkan hasil ....:) walaupun sedikit kecewa dengan paper sains awak......:( TAHNIAH ALLYSHA :) So, mama & papa dah plan cuti sekolah kita ada beberapa tempat nak berjalan....sbg reward utk awak....yiha :-D :-D :-D View this Fotopage entry
Zuhairah Lailiyah Ghazali
Latest entry:Bday Month...
starting with bday Mak Ngah, cousin Nadya , Baba & Nur Qaisara Nadya.... ;-) ;-) ;-) View this Fotopage entry
she will turn 4 on coming 20.10.2010
ted adnan
Latest entry:16 October 2010 Lighting Seminar With Ted Adnan
Ted Adnan, the famous lighting dewd in Malaysia will be sharing his experience and his lighting techniques in the studio and on location via this inaugural seminar. Grab your chance to get close and personal with him in this intensive one day programme. In the morning Ted Adnan will share his work thru a slide presentation and conduct a lighting demo on stage. You get to PRACTICE what you learn in the morning seminar in a mini workshop after lunch. VENUE: Auditorium, Kuala Lumpur Infrastructure Un... View this Fotopage entry
M Jeffri Razali
Ni satu lagi entry yang lama terbengkalai. Since tengah ada sedikit masa nak spare ni, uploadkan jugalah sebelum basi gambar ni. Rasanya tak payahlah nak cakap kat mana ni sebab mesti ramai yang tahu...:-d Hari ni tak de idea nak tulis apa lak. Minda tengah beku pulak. So just enjoy je lah pix ni. http://www.facebook.com/profile.php?id=1135622623() http://s06.flagcounter.com/more/GdN() View this Fotopage entry
shizukana studio
Latest entry:Mohd Azaharin & Siti Nazirah Akad Day, Tanjung Bendahara
Salam, Congrates to the bride and the groom aka my ex classmate when i was standard 6..ahahah..AYEN! and wife yang jugak junior di sekolah yang sama SKTR batch 2006. 5th June 2010 was their akad day. next week 12th June 2010 which is on Saturday baru their reception day. for those yang dijemput, jgn lupa mai ke Old village~ *wink* View this Fotopage entry
zamira yasmin mohd yusop
Latest entry:Ca dah school!!!Dia dah darjah satu dahhhhh..!!!!
Tahun 2010 dah tiba, Ca dah darjah satu dah..Cepatnya masa berlalu....Sepanjang proses pendaftaran, orientasi, dan 1st day sekolah, mama & papa nya tetap bersatu hati bersama2 berada disisi dia...Dia sgt happy sbb kami berdua ada kan...so tgk la gambaq2 nih..:-) View this Fotopage entry
RaY KinZoKu
Latest entry:THE WELCOME PAGE / MUKADDIMAH
* Welcome to KeLaTé : ~ A Self Rediscovery ~ * Background Music : Chaconne by Secret Garden * This Welcome Page is to remain on top of every update. For the latest update, just scroll down. * This site is tuned for best viewing with http://www.mozilla.com/en-US/firefox/(Mozilla Firefox). * Proceed to http://raykinzoku.fotopages.com/cgi-bin/view_archive.pl?user=5958(ARCHIVE) for past entries. * Text excerpted from : William Armstrong Graham's " Kelan... View this Fotopage entry
On the other hand, this is Kuala Terengganu from the same period
MiMie de SaLMi
Latest entry::: Happy New Year '10 ::
Our Xmas holidays in Whinfell Forest, Cumbria marked as our most memorable and unforgetable holiday for yr 2009. I hope one day, we could come again to this such beautiful place. Quoted from WestLife song..." we had joy...we had fun.. I wish both we could be there "..InsyaAllah, maybe Arissa or Aydin will bring back mummy & daddy to this wonderful place ..one fine day. To all : H A P P Y N E W Y E A R ! View this Fotopage entry
pretty peektures
Latest entry:+ bella @ cikimiki.com +
+ check out the cute lil' Bella at http://www.cikimiki.com(www.cikimiki.com) ;-) View this Fotopage entry
Alia Amelyn
Latest entry:Studio Raya Portraiture 2009
It’s that time of the year again! Salam Ramadhan to my fellow blog readers. It has been almost a week already. Tak terasa kan, begitu cepatnya masa berlalu. Memang dalam banyak-banyak bulan, bulan Ramadhan yang paling dinantikan. Bukan sahaja bulan yang penuh kemuliaan dan juga amal ibadat tapi juga bulan makan! Masa inilah yang cukup menduga kekuatan iman dan nafsu kita bila berbelanja untuk makanan. Biasanya kalau pergi PARAM tu mesti tak kurang dari RM10 untuk satu keluarga, terutamanya bila a... View this Fotopage entry
halimatul liza
Latest entry:Adik Lagi..
Utk Uci.. yg nk tgk pix adik :-D View this Fotopage entry
azhar intan
Latest entry:~~Tamadun Islam~~
View this Fotopage entry
ieyta samsuddin
Latest entry::: update ~ 8/7/09 ::
lamanya tak update cerita anak2 bujang momma ni kan.. momma bz sgt lately, dgn audit ISO lagi, ke arah persijilan 5S lagi, student baru masuk, semester baru pun dah mula.. macam2 perkara yg membzkan.. tapi momma selit2 jugalah gambar2 anak bujang ni.. dan our new bundle of joy "Muhammad Aisy Qayyum".. actually aisy ni anak kedua my sister.. lahir pada 03/06/09 yang lalu.. ada jugalah gambar2 anak2 buah momma selit2kan juga kat entry ni ya.. layan je la.. ehehe.. View this Fotopage entry
saiful alif
Latest entry:Rindu fp...
Lama x bercerita lg dalam fp ni.. sekarang bila facebook dah ada... Asalnya sbb fp prob nak update pun susah pasal tu lah lari kat fb.. tp jauh disudut hati rindu fp sgt2.. hehehhe View this Fotopage entry
mama adee
Latest entry:Adee n cousin Zhariff
View this Fotopage entry
c a k c i b u r thE grEat
Latest entry:bye bye..
after 6 yrs fotopaging, i'm thinking of closing this fp. i'm now into blogging. if u wish to read my story,do browse for my blog.. i wont put the link here. daaaaaaaaaaa.... cakcibur the great. lyakhaleeda[at]yahoo.com View this Fotopage entry
yg menjadi kegilaan ayah dan anak..
rozana ahmed siam
Latest entry:AT TAMAN PERDANA PARK
Masa nie Valentine day...tak tahu nak gi mana ari tu ..jadi plan dgn kakak n husband dia bawak nurin gi taman perdana. Nurin punya suka sampai tak nak balik. penat ikut kerenah dia tapi hepi tengok dia main. Malam tu Nurin tido nyenyak tak bergerak lansung..penat sangat agaknya... :-D View this Fotopage entry
Akma MrsSLuRp
Latest entry:Rindukan kami??
huhuu...ade ke ye yg masih rindukan kami...?? mcm kata lyssa : mama kakak rindu lah sama kwn2 kakak yg dulu2 tuh?? ekekek harus lah kene active balik fp nih kan....sbb from here we ols kenal ramai fp mommies...some still connected to this world ...but some tuh been bz ngn schedule masing2 kan...and since FB famous..i think most of us dah transfer kesana....ekekkek but not me...kdg2 je bleh access thru my mobile...huhuhu...;p View this Fotopage entry
mummy and papa khaleef
Latest entry:Khaleef Wat Nebulizer
Hari tu mummy tak percaya bila Dr kata Khaleef ada asthma Tapi makin hari.. makin hari.. keadaan Khaleef makin membimbangkan. Hari ini mummy terpaksa menerima hakikat yang anak bujang mummy ni mmg asthma Kul 3 ptg tadi, mummy call wan tanya Khaleef camne Dia kata agak teruk.. Adoyaiii... Mengkelibut laa mummy g tgk Khaleef smpi je.. belum sempat masuk umah... Khaleef bantai muntah depan pintu.. Berketul2 kahak keluar Terus bawak ke Bakti Aminin Medical Center Dr cek, terus cakap.. ni agak t... View this Fotopage entry
Ibu AZs
Latest entry:lil update!!
kami disini juga http://inaibu2az.blogspot.com ;-) View this Fotopage entry
saripah saad
Latest entry:KISAH TERBARU TAPI PIC X DOWNLOAD PUN LAGIKKKK..
LAST WEEK MAMA DAPAT SMS DARI BB SITTER SIRHAN NGAN MIMI. DIA INFORM X NAK JAGA SIRHAN DAH X LARAT. PENING MAMA PIKIR SEBAB SIRHAN DAH KENAL ORANG JADI DENGAN ORANG2 YANG DIA BIASA OK LA, KALAU MAMA HANTAR NURSERI MACAM MANA??? $-) MAMA X NAK JADI MCM KISAH BUDAK KAT NURSERI ILAH. DIA DAH BIASA NGAN NENEK DIA, TUP2 MAK DIA HANTAR KAT NURSERI, DARI PAGI SAMPAI KE PETANG ASYIK MENANGIS JER SAMPAI BENGKAK2 MATA. SEBULAN JE KOT BUDAK TU DUDUK KAT SITU. LAST2 NENEK DIA KENE JAGA BALIK. View this Fotopage entry
Sara Aaesha and Mummy
Latest entry:ChomelCraft Giveaway
meh la join.. utk info lebih lanjut sila jenguk http://chomelcraft.blogspot.com View this Fotopage entry
Phalinn Ooi
Latest entry:Get Over It. He's Dead
Yea yea yeah, shamon, auww!! New York, Circa 1987-88 The Tempurung Kelapa-Head MJ. To My Mum, I'm The Best MJ Impersonator. So, Annie are you ok? Are you ok, Annie? View this Fotopage entry
azmi ali
Latest entry:Merentasi sempadan ke Shenzhen, China dan hari terakhir di HK
Ini entry terakhir sepanjang pengembaraan kami di HK. Pada hari ke tiga kami di HK tiada sebarang perancangan disebelah pagi. Kesempatan itu kami bangun agak lewat. Tp tak lewat manapun, kul 10 pagi kami dah bersiap. Kami terus packing barang siap-siap sebab hari ini kami akan meninggalkan HK untuk memasuki sempadan bagi membolehkan kami kemasuki Shenzhen, China. Oleh kerana visa kami hanya boleh di collect pukul 2 petang, jadi kami habiskan masa merayau2 di sekitar Tsim Sha Shui. Oleh kerana dah 2 hari ... View this Fotopage entry
norlie lieza
Latest entry:Pre FPKids Family Day Out 2009
We had a meeting with CADC MPSJ last weekend, and the venue photos have been captured and shown herewith. For those parents who have not register for this event, you are very much welcome to join at only RM10 participation fee per family. Some info bout the xtvt, it has been co-organized with CADC 3C Complex MPSJ Sunway, this year. The event will be held at 3C Complex, on 16th May 2009 9 a.m. - 12 noon there. Sponsored by Siti Ruzaimah Photography, CADC, Pa&Ma, Bake Freshly (Anna), and My Fotozone (A... View this Fotopage entry
Sharifah Sharliza
Latest entry:Haziq ber Taekwando la plakk..
INi la keja ummi or ayah every Sunday at 4pm kat skul haziq.. kami wajib kena teman smp kelas taekwando ni abeh selama sejam setengah.... lama2 kami yg pandai dok hiak hiak :-D :-D .. haziq suka sgt laa sat sat dia pektis .. hiakk hiaak.. caiyokk semua ada :-D .. kami yg debor bila dpt tau exam taekwando bulan mac nih.. $-) $-) boleh ka haziq pass nih? minta2 dpt tukaq talipinggang kaler kunin plak.. heheh.. View this Fotopage entry
Adi Nina
Latest entry:~ Alysha is going to be a SISTER ~
View this Fotopage entry
Intan Maziah Mohamed Salihin
Latest entry:AidilFitri 2009 - Family Potrait
Salam Aidil Fitri dan Maaf Zahir Batin...:) View this Fotopage entry
Pic from www.zahra-fashion.com
Irfan Haziq
Latest entry:Satu hari di bulan November 2008
gamabr yg dah outdated..lama sgt simpan..bz mood malas sentiasa melanda..hari ni mama taruk gambar bln 11 hari tu..time sabtu ,abah kena keje so kita org xtau nak buat pe..lepak2 kat bawah..pi kedai..posing2.Tu je. View this Fotopage entry
ni lak trains terbaru Haziq..
fluke happens
Latest entry:Maternity Clothes for Sale
All the clothes are still in good condition. For more detail and inquiries pls contact me at nishaazman24@yahoo.co.uk. TQ. View this Fotopage entry
Brand: MIKI Mom. Size: M. Color: White
Helmi Iliani
Latest entry:http://helmiyani.blogspot.com/
kami berpindah ke http://helmiyani.blogspot.com/ View this Fotopage entry
HASRI and ELLY
Latest entry:::BACKDATED ENTRY - Irfan's 4th Birthday (23.01.2009)
mcm biasa, x ada celebration besar-besaran for the kids' birthdays ;-) so this time, sama jgk...cumanya, since irfan dah masuk tadika this year, mama pun prepare la sket2 utk irfan celebrate birthday ngan kwn2 dia :-) x de apa pun, mama cuma buat choc cake & prepare birthday packs...hias la choc cake tu sket2 apa yg patutkan :P mama amik cuti last friday, so dlm kul 9 am camtu htr la cake & birthday packs semua kat skul irfan ;-) mama dah bgtau ticer yus (cikgu irfan), mama prepare birthday pac... View this Fotopage entry
sesi mkn2 @ RASA, alamanda & posing2...
ifah moidin
Latest entry:cuti2 melayzieeeee
View this Fotopage entry
min wan
Latest entry:Our 5th Anniversary Photo Session.
I've been practising taking family photo on our anniversary every year. This year, I thought of having special session as it's our 5th one. So we choose www.eyesofgrace.net(happen to be my senior @ SHAH) for this special moment. Thank you Kak Zubye. Presented 'US' in these photos of luv : View this Fotopage entry
uMIe n YaZiD n AEiMAn n UmAR
Latest entry:Edisi Raya 2008
View this Fotopage entry
Ameer Isyraf
Latest entry:Hybernating
Venue:Living Hall, PUJ Photog: Ummi p/s: Sorry for the lack of update. Bukak FB jer skang ni. More pics from my first photoshoot session with my new baby boy in my FB ;-) View this Fotopage entry
Daniel and Dania
Latest entry:Daniel's Big 3
Pictures by http://izaown.fotopages.com/?entry=1671940&back=http://izaown.fotopages.com/?page=0#CommentsTop(MyShots )Photography. Thanks to our guests that made it to Daniel's Big 3. Here's the picture http://daniel3bday.myshots.com.my/( gallery) uploaded by Mdm Photographer. View this Fotopage entry
Fatin Farha Farheen Fatra
Latest entry:seorang baby bernama ameera....@ 7 months
View this Fotopage entry
yani cd
Latest entry:::KaraOkE @ BuloH InN::
View this Fotopage entry
Fizzie Johari
Latest entry:~ Papa's little sweetheart ~
Pics taken somewhere around April 2008...brapa lama mommy peram...hmmm View this Fotopage entry
Nur Lyana
Latest entry:terpaling lamaa...
Salam all... lame tol x berupdate fp ni kan...been very bz la lately....x smpt2 nk update fp..u kno la ..dgn class sgala bagai (alasan! LOL )... hmmm...da lame jugak x bcerita psl anak terona i kan...now da beso pnjg...makin notty n makin comels.... ok la..nti bile2 ade mase me akn upload latest picca of Iman Darwish k..stay tune!hahahahahaha... p/s: lagik satu..since da start berFacebooking nih...lagik la menyebabkan mase utk FP smakin berkurangann...hihihi.. :-D View this Fotopage entry
bb gurl plak!aminnn..:D
Semut Terbersin
Latest entry:Mama's junior!!
Presenting latest addition to our family.... Nur Farhah Dayini. Alhamdulillah.. View this Fotopage entry
Faznim Adiera
Latest entry:MATSRAH Gathering
Hmm nanti yer gambar and cerita... malas! :P :P (tadi rasanya dah tulis story mory semua.. mana dia hilang ek?? erkk malaslah nak type balik) Ni dah kali kedua tulis cerita pasal event ni.. ishkk hilang lagi.. apasal ek? Hmm... takperlah, citer briefly about the event.. yup it was kind of family gathering - sepupu sepapat semua... at the same time celebrate besday yg April.. and sukaneka... kids and adults.. unfortunately... tak sempat nak games utk dewasa, hujan turun selebat-lebatnya.... i... View this Fotopage entry
yea.. menang!
Edrina Abd Rahman
Latest entry:Ragam anak2
View this Fotopage entry
suriyati maidin
Latest entry:gambar akhir tahun+awal tahun
:P erm lame lame sekali baru rajin mengupdate Fotopages nih... ermm lepas nih tak dak atau lambat laa update gambo lgi sbbnye camera ummie dah rooosaaaakkk uuwaaaaaa...camera terjatuh berdebok kat tepi tangga!! aiiyaaa sedihhh sediiihhh :-S :-( :P View this Fotopage entry
haariz azmin
Latest entry:we move again.
our updated album is at: http://flickr.com/photos/27131872@N04/ View this Fotopage entry
Dr Azzam Norlizam
Latest entry::: MENGHITUNG HARI ::
Sudah lama tak update tentang my little cute sister. Disebabkan kesibukan Walid dan apatah lagi Ummi yang mengejar masa bagi menyiapkan tesis Phdnya. Pohon doa semua moga segala dipermudahkan oleh ILAHI kepada Azzam dan keluarga. ...: Perkembangan :... :: Umur 1 tahun 3 bulan :: Boleh faham no or yes :: Boleh cakap that dan this :: Paling best, pantang bila bawa makanan (pinggan kosong pun ) cepat-cepat buka mulut kata ahh-ahh ( nak makan ) :-D :: Tak best, belum pandai jalan lagi :-( :: Pandai... View this Fotopage entry
mohd hanizam mohamad
Latest entry:Aidilfitri 2007
Ini hari raya pertama Aisyah. Dapat duit raya pun boleh tahan, ramai yamg kasik. tok, tokki, tok abi, tokmi, che tie, pokcik mang, mokcik ani, mokcik sa, ayahsu ha & ramai lagi. maklumlah pertama kali raya. tapi Abah simpan semua dalam tabung haji sebab Abah cakap kena simpan, nanti bila Aisyah besar duit Aisyah banyak. hehehehe ....Selamat Hari Raya, Maaf Zahir Batin dari Aisyah, Ibu & Abah..... View this Fotopage entry
Huhuhuh.u..
Mama and Papa
Latest entry:Ihsan turns 3
For our little guy's 3rd birthday, we threw him a little party .....inviting a couple of M'sian families and friends. For the buffet, we served ayam tandoori, cheese naan, mee rebus, karipap & for dessert we had a birthday cake and ice cream. The event was fabulous I must say, everyone had a great time especially the birthday boy. He was the happiest kid alive basking in everyone's attention. View this Fotopage entry
Aisyah Farhana
Latest entry:Saya Anak Merdeka
Pictures of Aisyah's latest cousin. Baby Rafiq was born at 12.18am on 31st August 2007. View this Fotopage entry
erika
Latest entry:ella's bday party
birthday girl.. time to blow d candle..c who next to d bday girl..budk ni sllu enterprame bile org nk blow candle.. everyone is dancing.. games time.. hayden wit tina..shes from iraq.. heidi n solveigh hvg so much fun.. View this Fotopage entry
da.....
tety aka mamadanial
Latest entry:gambar-gambar dahulu kala @ March 2007
View this Fotopage entry
wadie lizard
Latest entry:My Dream car...
Alhamdulillah, with all the hardwork here in Dubai, i manage to get a brand new dream car..MAZDA CX9 on the 25th Sept2008. In conjunction with our anniversary, Erika, i hope u like it... u r the one who choosed for the car... View this Fotopage entry
Puan Apple
Latest entry:Masih mengingati..
Setelah sekian lama, hati ini masih tertinggal di sini.. View this Fotopage entry
Adzleen Mohmood
Latest entry:Meng'international'kan diri...hmm
assalamualaikum wbt... heboh kisah di KMB skang, ura ura nak mengolah balik program program yang ade kat college.. katanya, kebanyakan program yang ada kurang 'menginternationalkan' pelajar... lebih meletakkan pelajar dibawah tempurung... terutamanya program program yang berbentuk agama... :-S :-S :-S :-S so here i list down my international involvement after 4 years in Ireland.. 1) involving & organizing 4 times Islamic Awareness week (including once Islamic awareness month) 2004-2007 ... View this Fotopage entry
lyn hazirah
Latest entry:monday blues
konon pagi tadi i wanted to do some reading in my bedroom... but obviously my 2 bujangs cant leave their mommy alone. they came, & they conquered the bed terus. dah gitu bawak pulak toys masing-masing. so my plan mau membaca tu, kena la i postpone yet again $-) for dinner, i cooked beef rendang. i really tak tau what sayur goes well with rendang. so anyone with ideas... sila la share your ideas with me ek? ;-) View this Fotopage entry
a flying place act by adik
adrina adi
untuk cerita ceriti boleh singgah di blog lama saya di http://adrinaadi.blogspot.com . kat sini tetap akan update dgn gambar2 terbaru. thanks for your support :ty_ty: View this Fotopage entry
mak njang zizi baru balik opis
Acu Eliz
Latest entry:Hani's 2nd Birthday....HAPPY BIRTHDAY 2U....
View this Fotopage entry
bersama hadiah...
hazira hamzah
Latest entry:Dari Jauh Kami Pohon Maaf..
This is our fourth raya di 'perantauan' ( probably the seventh for me :-D )...and this is our first raya without Tok Wan Afia around. Definately Tok Wan is having wonderful time with families back home. It is unbeliavable, but true :-D I finally manage to reason my mind in cooking nasi dagang for the first day of Eid. Definately because we missed Tok Wan Afia so much, and we are craving badly on her nasi dagang, and to wait for another year (probably) for Tok Wan to come, its totally u... View this Fotopage entry
Whosshhhhhhhh
isra czar
Latest entry:1 Year & 3 months
View this Fotopage entry
ice world
Latest entry:trip lagik:P
ar..i really like this entry..perfect snap! View this Fotopage entry
Erwan Pro
Latest entry:Redang Island, Malaysia..
View this Fotopage entry

View this Fotopage latest entry
Nita Mohd Noor
View this Fotopage latest entry
mama sayang
Latest entry:untuk tatapan peribadi
pagi tadi satu info bermanfaat dibincangkan di radio Pagi IKIM mengenai cyber security. Antara perkara yang jangan dikongsi di internet adalah gambar anak-anak. Kenapa?? Maklumat di hujung jari, dunia tanpa sempadan, salah guna/eksplotasi gambar antara tagline skang.. satu tips yang dikongsi adalah membuat carian atau google search nama anda atau ahli keluarga dan lihat jawapan carian tersebut.... Oleh sebab tu saya ambil keputusan untuk menukarkan status kesemua gambar kepada unpublished to the public vi... View this Fotopage entry

© Pidgin Technologies Ltd. 2016